Partners

Wij werken graag samen met specialisten, die ons aanvullen en versterken.

Aluminium motorjachten

Sichterman is de naam van onze nieuwe range luxe aluminium motorjachten van 15 tot 24 meter. Niet zo maar een naam, maar een naam met historie.

Dirk blom

Lemsteraken makelaardij

Voor het kopen en verkopen van gebruikte lemsteraken werken wij al vele jaren samen met Dirk Blom Lemsteraken. Voor het actuele aanbod klik op onderstaande link.

Naval Architect

Met Van Oosanen Naval Architects hebben we een hechte samenwerking, zowel op gebied van nieuwbouw lemsteraken als van de bouw van de Sichterman. Ook voor innovatie- en optimalisatie-vraagstukken werken we nauw samen.

Oossanen
Sail Charter Friesland

Lemsteraken verhuur

Als u wilt genieten van het varen met een Lemsteraak op de Friese meren, het IJsselmeer of op de Wadden, kunt u bij onze partner Sailcharter Friesland er een huren.

Innovatie

De Hullvane, een gepatenteerde onderwater- vaarvleugel waarmee een brandstofreductie van 15 tot 25% wordt beoogd.

hullvane
Vastgoed Regatta

Nautische evenementen

Stichting Vastgoed Regatta is opgericht in 2011 door BNP Paribas Real Estate en Appelhoven Vastgoedadviseurs. De stichting organiseert jaarlijks een zeilregatta waar uitsluitend vastgoedbedrijven aan mee kunnen doen. De stichting steunt met de organisatie van dit evenement tevens diverse goede doelen.

Scheepsverzekeringen

Samen met Meijers Assurantiën hebben wij een pleziervaartuigen pakket samengesteld, waarbij een scherpe premie, goede voorwaarden en een vlotte schade-afhandeling centraal staan.

Meijers