Ons verhaal: ontzorgen

Wij genieten ervan als u geniet van uw schip met uw familie, vrienden en/of wedstrijdteam. Het ontzorgen van uw vaarplezier loopt als een rode draad door ons bedrijf. Klanten zeggen dit ons ook vaak. Het is voor ons een tweede natuur en wij doen het graag voor u met vakmanschap en toewijding.

Onze oorsprong

Onze grondlegger, vader Herman Douma, had de filosofie, dat je de klant altijd en in alle opzichten van dienst moet willen zijn. Hij zag hoe belangrijk service is in een markt waarin mensen een aantal weken per jaar van hun schip willen genieten. Daarvan heeft hij het handelsmerk voor ons familiebedrijf gemaakt.

Deze filosofie kan alleen als het hele gezin hiervoor wil gaan. En dat is gelukt. Moeder Janneke Douma komt bijna elke dag nog even kijken bij haar jongens Jelle en Daan. Want naar hen is de vonk echt overgeslagen. De broers Douma hebben het bedrijf tot een full service bedrijf uitgebouwd, blijven trouw aan het klanten-ontzorgen en geloven in vooruitgang.

Regie van A tot Z

Om uw schip in goede conditie te houden is regie nodig; op planning, op inkoop, op inzet van vakmensen, maar ook op de vraag. Wij denken hierin graag met u mee, ook als u wijzigingen wilt aanbrengen tijdens het proces, ondanks het spanningsveld dat hierdoor mogelijk ontstaat. Wij willen al onze klanten zoveel mogelijk ter wille zijn en ontzorgen. Mocht dit spanningsveld consequenties hebben voor de levering, dan overleggen we dit met u.

Vakmanschap

Het mooie van werken in ons vak is het hoge ambachtelijk niveau. Alleen met vakkundige ambachtslieden kunnen wij het mooie maatwerk voor u blijven realiseren. Daarom zorgen wij ervoor dat de verschillende vakmensen op het juiste moment op uw schip samenwerken. De ambachtslieden kunnen dan focussen op het product.

Innovatie

Voortdurende verbetering van de schepen vraagt ook inzet van kennis en wetenschap binnen onze ontwerpen en het bouwproces. Samen met onze naval architects luisteren wij naar wensen uit de markt en proberen deze te combineren met mogelijkheden in de techniek.

Werken bij ons

Wij delen allemaal de liefde voor het werk dat wij aan de schepen van onze klanten mogen doen. Onze medewerkers zijn het hart van ons bedrijf en vormen tezamen een hechte familie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers, van specifieke vakmensen tot medewerkers op kantoor. Kijk voor vacatures op de onderstaande link.