Innovatie bij Workumer Jachtservice doen we samen

Innovatie bij Workumer Jachtservice doen we samen met onze partners. “Stilstand is achteruitgang.” Wij streven met onze partners naar continue vernieuwing en verbetering. Het geeft ons energie om innovaties om te zetten in nieuwe en bestaande schepen of andere producten.

Blue Efficiency Shop

Om een significante verduurzaming van zowel bestaande als nieuw te bouwen vaartuigen te realiseren, is een technologische stap noodzakelijk. In projectverband wordt door Workumer Jachtservice B.V. en Van Oossanen Naval Architects B.V. in samenwerking een one-stop-shop service concept ontwikkeld, waarbij een afgestemde onderwater-vaarvleugel, de gepatenteerde Hull Vane®, binnen 5 dagen kan worden ontworpen, gebouwd en gemonteerd onder een bestaand motorjacht. Hiermee wordt een brandstofreductie van 15 tot 25% beoogd.

hullvane
Innovatie aak

Middelandse Zee Aak

Op dit moment is Workumer Jachtservice B.V. in combinatie met Van Oossanen Naval Architects B.V. bezig met de ontwikkeling van een lemsteraak geschikt voor de Middellandse zee. De toenemende vraag uit de markt maakt dat we deze innovatie toepassen op een oerhollands product.