Bouwers van Lemsteraken, Aluminium Jachten en Custom Built

Vanuit onze oorsprong zijn wij jachtbouwers; wij houden van boten, wij houden van varen, van onderhoud en service en daardoor hebben wij altijd ervaren wat beter en mooier kan in een schip. Onze klanten gunnen ons dan ook om nieuwe schepen te bouwen, of hun schip te verbeteren.
Dit is wat wij doen: Bouwers van Lemsteraken, Aluminium Jachten en Custom Built

Lemsteraken nieuwbouw

Eenheid in verscheidenheid. De beelden spreken voor zich. Van luxe roefaken tot prijzenwinnende visserman aken, die overigens niet minder luxe en comfortabel zijn afgebouwd.

Custom built

Hoe mooi is het om een schip van eerste idee tot aflevering helemaal zelf te bedenken en te laten bouwen. Met onze partners in design en naval architecture helpen wij u daarbij met interesse en aandacht. De kennis en vakmanschap zijn bij ons in huis, en u brengt de vorm in waarop wij met u verder gaan. Een fantastische uitdaging!

Sichterman

Als jachtbouwers hebben wij met de Sichterman een prachtig product geïntroduceerd voor de combinatie van comfortabel en sportief varen.

Deze zeegaande aluminium schepen worden full-options afgebouwd voor een groot vaargebied. Daartoe wordt het bouwproces van het schip gemonitord om bij aflevering een CE-A certificering te kunnen afgeven.

Nieuwsgierig?

Bouwproces

Het bouwen van een schip is vaak een prachtige levenservaring; een droom die uitkomt na een bijzonder proces.

Ontwerp Partners

Om er zeker van te zijn dat onze schepen aan de modernste standaarden en gebruikseisen voldoen, werken wij samen met diverse partners op het gebied van design en scheepsarchitectuur. Op deze wijze stellen wij zeker dat de schepen die wij leveren, schoonheid, hoogwaardige technische mogelijkheden en vaareigenschappen integreren. Getuigen hiervan zijn de ontwerpen van verschillende architectenbureaus die wij hebben afgebouwd voor onze opdrachtgevers

Wij werken samen met o.a.

  • Van Oossanen, naval architects
  • Cor de Rover design